ONLINE MARKETING

Online marketing

A leghatékonyabb módszer napjainkban!

Amikor egy vállalkozás számára új vásárlókat vagy ügyfeleket kell találni, alacsony költségek mellett, akkor nagyon hamar az online marketing világában találjuk magunkat.

A legnagyobb előnyei, a pontosan tervezhető költség, teljes kontroll, a folyamatos módosítás lehetősége, és a célközönség eddig nem ismert pontosságú célzása a hirdetésekkel.


Minimum a konkurenciák online marketing szintjét el kell érni akkor, ha cégünk működését hosszútávra tervezzük. Az eszközök adottak, mi abban tudunk segíteni, hogy Ön jól használja őket!

Testimonial Rózsahegyi László
Rózsahegyi László
Online marketing szakértő

Google Adwords

A Google Adwords segítségünkre lehet új termékek bevezetésénél és már meglévők forgalmának növelésében. Megjelenés és kattintás alapú kampányok, szöveges, képes vagy videós hirdetések.  A mérhető eredményesség és a látogatók újbóli elérése is megvalósítható, sőt lassan kötelező elvárás!

Youtube

A Youtube olyan új lehetőségeket hozott a vállalkozások népszerűsítésére és forgalmuk növelésére, melyek eddig elképzelhetetlenek voltak. Az Interneten böngészve látható, hogy a nagyobb cégek már jól használják ezt az eszközt. Ön mikor csatlakozik hozzájuk?

Facebook

A Facebook-ot sokan csak időtöltésnek tekintik, pedig egy jó szakember kezében olyan hihetetlenül erős vásárlói bizalom építő eszköz, melyet nem hagyhat figyelmen kívül egy cég sem. Vajon mi lehet jobb ajánlás annál, mint mikor egy barátunk hívja fel a figyelmünk valamire?

Blog

A blogok jól meghatározható csoportok számára nyújtanak információkat. A vállalkozások szempontjából a jelentőségük igen nagy, hiszen pl. olyan információkat juttathatunk el a célcsoportunkhoz, mely radikálisan befolyásolja választásukat egy adott termékcsoportban.Ha az emberek tudnák…


Bizony, ha az emberek tudnák, hogy mekkora vesztesége származik cégüknek az el nem ért vásárlókból, és a rosszul beállított online marketing kampányokból, nagyon meglepődnének.


Cégünk a tények tükrében


3
Kontinensen vagyunk jelen
100
Túl a századik weblapon
10000000
Hirdetésekre elköltött összeg