Árak

Weblap árak

A feltüntetett árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.

Melyik csomagot kinek ajánljuk?

A Klasszikus csomagot elsősorban azoknak a cégeknek vagy magánszemélyeknek, akiknek még soha nem volt weblapjuk, de szeretnék, ha már az első is egy igényes, alaposan megtervezett oldal lenne.

A Bővített csomagunkat jellemzően azok kérik, akik már rendelkeznek weblappal, de szeretnének egy modernebb, a közösségi médiákat is kihasználó, a keresőkben is jól szereplő oldalra váltani, mely ráadásul a mobil eszközökön is jól működik.

Webáruházak esetében ez a csomag ajánlott.

A piaci verseny élesedésével igény lehet rá, hogy a ma elérhető marketing módszerekkel a weblap is tökéletes harmóniában legyen. Ez lehet kereső optimalizálás, a kedvező árú Google Adwords hirdetésekhez tervezett online tartalom, vagy pl. az értékesítést támogató landing page-ekkel elkészített oldal. A lehetőségek korlátlanok, Önnek csak ki kell választania, a megfelelő komponenseket!

Online marketing

Online marketing támogatás csomagjaink minden esetben személyre szabottak. Általánosságban elmondható, hogy egy hazai kisvállalkozás számára ezt a szolgáltatást kb 50-150e Ft / hó áron vállaljuk, az elvégzendő feladatoktól függően.